Image

Dennis van Beusecom

Bij de 33 jarige Eindhovense Dennis van Beusecom is het bouwen en verbouwen met de paplepel ingegoten. Familie is jarenlang in het bezit geweest van een bouwbedrijf en zodoende was het destijds een logische keuze in de bouwsector terecht te komen.

Door zijn jarenlange ervaring als schilder bij een Eindhovens vastgoedonderhoudsbedrijf, had Dennis voldoende kennis van zaken om bij een gerenommeerd calculatiebureau aan de slag te gaan. Hier begon ook de samenwerking met Dennis van de Ven. Vanaf februari 2009 vormen zij samen D Plus Calculaties en calculeren zij diverse projecten.

Dennis van de Ven

Dennis van de Ven heeft de opleiding op de ‘schilderschool’ St. Locas te Boxtel alsmede de PTH te Eindhoven volbracht. Na het afronden van zijn opleidingen is hij direct als calculator aan de slag gegaan bij diverse schildersbedrijven. Hierdoor heeft hij jarenlang ervaring in het calculatiewezen en kan hij goed opdrachten overzien. 

Vanaf 2009 is Dennis van de Ven werkzaam als zelfstandig ondernemer bij D Plus Calculaties. Hij vindt het plezierig diverse projecten onder handen te krijgen en ziet de diversiteit als een groot pluspunt.

Image